the devil all the time

The Devil All The Time yayımlandı

Oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Netflix’in gerilim filmi “The Devil All The Time”, bugün izleyici ile buluştu. Donald Ray Pollock’un aynı adlı romanından uyarlanan film, Antonio Campos tarafından yönetiliyor. Filmin senaryosu da aynı şekilde Antonio Compos tarafından yazılıyor. Filmin yapımcılığını ise ünlü oyuncu Jake Gyllenhaal ve Riva Marker’ın yapım şirketi Nine Stories üstleniyor. Max Born ve müzisyen Randall Poster da yapımcılar arasında bulunuyor.

the devil all the time

The Devil All The Time oyuncu kadrosu

Filmin başrollerinde; Twilight serisi ile tanınan ve şu sıralar “Tenet” ile adından oldukça söz ettiren DC’nin yeni Batman’i Robert Pattinson, Spider-Man karakterine can veren Tom Holland, “It” filmindeki Pennywise rolü ile bilinen ve “Hemlock Grove”, “Castle Rock” gibi yapımlarda bulunmuş Bill Skarsgård, “Once Upon a Time” ve “Gossip Girl” dizisindeki rolleriyle tanınan “Captain America” ve “Black Swan” filmleri ile da adından oldukça söz ettiren Sebastian Stan bulunuyor.

Aynı zamanda filmin kadrosunda; Mia Wasikowska, Mia Goth, Eliza Scanlen, Haley Bennett, Jason Clarke, Riley Keough ve Tony ödüllü Gabriel Ebert gibi oldukça dikkat çekici isimler yer alıyor.

The Devil All The Time konusu

Film, Amerikan taşrasında geçen bir umut, şiddet ve kefaret öyküsünü anlatıyor. Karakterlerini 2. Dünya Savaşı’nın sonundan 1960’lara kadar takip eden hikayede savaş gazisi Williard Russell, kanserden ölmek üzere olan eşini kurtaramaz. Bunun ardından oğulları Arvin, korkak bir çocuktan ne zaman harekete geçmesi gerektiğini bilen ve şiddete meyilli bir adama dönüşür. Öte yandan seri katil, yeni kurbanlarını arar ve inancına sadık kalmakta zorlanan bir din adamı ile fiziksel engelli yardımcısı kanundan kaçmaya çalışır.

Bugün yayımlanan filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.