jessica chastain george and tammy

Jessica Chastain, George & Tammy dizisinde başrol olacak

Ünlü oyuncu Jessica Chastain, George & Tammy dizisinde, country müziğin en önemli isimlerinden biri olan Tammy Wynette’e can verecek. Oyuncu, aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstlenecek.

Terrence Malick’in 2012 yapımı “The Tree of Life” filminde rol almasıyla birlikte adını geniş kitlelere duyuran, “The Help” ve “Zero Dark Thirty” filmleri ile Oscar’a iki kez aday gösterilen ve sonraki yıllarda “Interstellar”, “The Martian”, “Crimson Peak”, “Miss Sloane”, “Molly’s Game” gibi dikkat çekici yapımlarda rol alan ChastainJosh Brolin ile filmin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

Dizi, çiftin kızlarının yazdığı “The Three of Us: Growing Up with Tammy and George” kitabından uyarlanacak. Abe Sylvia ise dizinin yapım ekibinde bulunacak.

jessica chastain george & tammy

“George & Tammy” dizisinin konusu

Dizi, country müziğin first lady‘si olarak anılan Tammy Wynette’in kariyerini, eşi George Jones’la olan çalkantılı ilişkisini ve “Stand by Your Man”, “We’re Gonna Hold On”, “Golden Ring” gibi müzik dünyasının ikonik şarkılarının ortaya çıkış sürecini mercek altına alacak.

Yeni gelişmeler ve çok daha fazlası için takipte kalın.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.