Kane Chronicles

Kane Chronicles serisi filme uyarlanıyor

“Percy Jackson” kitapları ile adını geniş kitlelere duyuran yazar Rick Riordan, The Kane Chronicles adlı kitap destanından uyarlanacak olan bir uzun metrajlı film serisi geliştirildiğini resmi web sitesi aracılığıyla duyurdu. Mısır mitolojisine odaklanacak bir üçleme kitap serisi olan Kane Chronicles’ın uyarlaması, Netflix tarafından hayata geçirilecek.

Yazar, bu uyarlamaların üzerinde geçtiğimiz yılın ekim ayından beri çalışıldığını ve aynı zamanda Disney+ tarafından Percy Jackson’ın da yeni uyarlaması fikrini denemeye başladığını belirtti.

svg%3E

Kane Chronicles konusu

Percy Jackson serisiyle aynı evrende geçen hikâye, Carter Kane adındaki genç bir oğlanın maceralarını odağına alıyor. Altı yaşında annesini kaybettiğinden beri ünlü Mısır bilimcisi ve arkeolog olan babası Dr. Julius Kane ile birlikte dünyayı dolaşan Carter’ın evi, bir valizden ibarettir. Genç oğlan böyle bir hayat sürerken kız kardeşi Sadie Kane de Londra’da, anneannesi ve dedesiyle yaşamaktadır. Ayrı geçen altı yılın ardından iki kardeşin ortak hiçbir noktası kalmamıştır. Ancak artık her şey değişmek üzeredir. Bir Noel gecesi iki kardeş, babaları sayesinde Londra’da yeniden bir araya gelirler. Babaları, her şeyi yoluna koymaya kararlıdır ve onları nedeni belirsiz bir şekilde British Museum’a götürür. Ancak işler beklendiği gibi gitmez ve Julius Kane, kulakları sağır eden ve devasa bir patlama ile aniden sırra kadem basar.

Henüz oyuncu kadrosu ve ne zaman hayata geçirileceği gibi detayları belli olmayan uyarlama ile ilgili yeni gelişmelerden haberdar olmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.