Child of Kamiari Month

Child of Kamiari Month anime filminden ilk fragman yayımlandı

Cretica Universal’ın Japon Mitolojisinden ilham alınarak çekilen uzun metrajlı anime filmi Kamiarizuki no Kodomo/Child of Kamiari Month’un resmî YouTube kanalı, geçtiğimiz saatlerde 3 ana karakterin sesleriyle filmi tanıtan 60 saniyelik bir fragman yayımladı.

Kamiarizuki no Kodomo, Japonya’nın her yerinden tanrıların o ay Izumo Taisha Mabedi’nde topladığı bir mitolojiden esinleniyor.

Eski Japon takviminde ekim ayına “Kannazuki” (“tanrısız ay”) denir. Ancak Izumo’da, Japonya’nın sayısız tanrısının ekim ayında Izumo Mabedi’nde toplandığı bir efsaneden dolayı adı “Kamiarizuki” (“tanrılar ayı”) olarak bilinir. Kamiarizuki tanrıların ayıdır ve o ay, Japonya’nın dört bir yanından gelen tanrılar Shimane Eyaleti Izumo Bölgesi’ndeki Taisha Tapınağı’nda toplanırlar. Shimane Eyaleti dışındaki insanlar bu sebeple ekim ayını Kannazuki olarak isimlendirirler.

68aea9475d145c779e3463754b0fdb431588642410_full.jpeg

Filmin hikayesi, annesinin vefatından sonra onun kaybıyla yüzleşemeyen ana karakterimiz Kanna’ya (Aju Makita) odaklanıyor.

Bir gün, bir Shinshi (tanrıların habercisi) olan Shiro (Maaya Sakamoto) adında bir tavşan ve oni (dev) olan Yasha (Miyu Irino) adında bir çocuk belirir. Kanna, insanlar ve tanrılar arasındaki sınırı aşar ve Izumo’ya davet edilir.

Kanna’yı Aju Makita (Shino-chan wa Jibun no Namae ga Ienai live action filmi), Maaya Sakamoto Shiro ve Miyu Irino da Yasha‘yı seslendirerek karşımızda olacak. Takana Shirai (Children of the Sea animasyonunun yönetmen asistanı) yönetmen koltuğunda otururken de, Tetsuro Satomi (Ninja Batman) animasyon sorumlusu olarak, Tomomi Mochizuki (Ocean Waves) yazar ve storyboard çizeri olarak, Haruka Sagawa da (Mon-Soni!: Senritsu no Lucifer, Tada Hitotsu no Hajimari no Uta) karakter tasarımcısı olarak film ekibinde yer alıyorlar.

Anime filminin ilk olarak 2020’de çıkması planlanıyordu ancak neredeyse bütün yapımlar gibi virüs engeline takılarak açılış tarihi 2021’e ertelendi.

Yayımlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilir ve yapım ile ilgili yeni bilgilerden haberdar olmak içini sitemizi takip edebilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.