aggretsuko

Aggretsuko 3. sezonu 27 Ağustos’ta Netflix’te

Sevilen heavy metal şarkıcısı kızıl panda Retsuko geri dönüyor!

Bugün (21 Temmuz) yapılan duyuruya göre Aggretsuko 3. sezonu 27 Ağustos’ta geliyor!

Aggretsuko konusu

Aggretsuko, bir ticaret şirketinin muhasebe bölümünde beşinci yılına giren ve takdir görmediği bu ofis işinden fazlasıyla bunalan 25 yaşındaki Kızıl Panda Retsuko’yu merkezine alıyor. Retsuko, geleceği olmayan işinin yanı sıra romantizmden yoksun ve bu boşluğu ahlaksızla dolduran üstlerinin, küçümseyen yaklaşımlarıyla da karşı karşıya ve bunun yarattığı stresle kendince mücadele etmekte.

Retsuko’nun aslında iş hayatıyla sorunu yoktur, asıl sorun işi yaptıranlardadır! İşten sonra gittiği karaokede bağıra çağıra death metal söyleyerek gündelik zorlukların üstesinden gelmesiyle gelişen olaylar anlatılıyor.

Aggretsuko, Hello Kitty ve Chococat gibi sevimli karakterler üretmesiyle tanınan Sanrio’nun elinden çıkmış bir yapım. Alışılmış tatlı estetik yine mevcut ancak esprilerdeki ince zeka ve altında yatan modernizm öfkesi Aggretsuko’yu diğerlerinden ayırıyor.

İlk kez 2018’de 10 bölümlük ilk sezonuyla Netflix’te prömiyer yapan Aggretsuko’nun 3. sezonu, dünya çapında 27 Ağustos 2020’de Netflix’te yayımlanacak.

Daha fazla gelişme için takipte kalın

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.