images 2020 06 08T201350.644

Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss Matrix 4 hakkında açıklama yaptı

Matrix 4 için bekleyişler sürüyor!

İlk çıktığı dönemden bu yana büyük ses getiren, Lana Wachowski’nin yönettiği serinin devam filmi Matrix 4’ün ertelenip ertelenmeyeceği henüz belli değil. Yapımın vizyon tarihi 21 Mayıs 2021 olarak açıklanmıştı fakat Koronavirüs nedeniyle yaklaşık dört aydır çekimlere ara verildi. Warner Bros. yeni bir açıklama yapana kadar vizyon tarihinde şimdilik bir değişiklik görünmüyor.

Bu konuyla ilgili ayrıntılı yazıya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://seyrederiz.com/matrix-4un-vizyon-tarihinde-degisiklik-var-mi/

Filmin başrollerinden Neo karakterini canlandıran Keanu Reeves ve Trinity olarak akıllara kazınan Carrie-Anne Moss, verdikleri röportajla neden Matrix 4’te yer aldıklarını açıkladılar.

“Lana ile tekrar çalışmak harika bir şey.”

Matrix 4

İşte Keanu Reeves’in film hakkında verdiği röportaj şu şekilde: “Lana Wachowski çok güzel bir senaryo yazdı ve bu harika hikâye bana hitap etti. Tek sebebi bu. Lana ile tekrar çalışmak harika bir şey. Gerçekten özel bir şeydi ve bence hikâye bir şeyler söylemek için çok anlamlıydı ve biz biraz bundan besleniyoruz.”

Carrie-Anne Moss: “Bunun olacağını hiç düşünmemiştim. Benim odağımda olan bir şey değildi.”

svg%3E

Keanu Reeves’in ardından film için ne kadar heyecanlı olduğunu belirten Moss, ilk başta çok şaşırdığını da şu sözlerle ifade etti” “Bunun olacağını hiç düşünmemiştim. Benim odağımda olan bir şey değildi. Bana inanılmaz bir derinliği olan ve hayal ettiğiniz bütünlük ve sanatkârlığın bir arada olduğu bir senaryo getirildiğinde, ‘Bu bir hediye’ şeklinde düşündüm. Çok heyecan vericiydi.”

Reeves ve Moss’un verdiği röportajı da ele alırsak oldukça iyi bir film bizi bekliyor diyebiliriz. Filmseverler şimdiden oldukça heyecanlı. Matrix 4’le ilgili yeni gelişmelere sayfamızda yer vermeye devam edeceğiz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.