images 2020 05 08T115524.668

Netflix yeni mini dizisi The Eddy yayımlandı

Dizinin kadrosunda kimler bulunuyor?

Netflix orijinal yapımı olan The Eddy geçtiğimiz saatlerde yayımlandı. The Eddy; toplam 8 bölümden, her bölüm ise ortalama 1 saatten oluşan bir mini dizi.

Dizinin kadrosu

Dizi bir mini dizi olduğu için kadrosunda çok fazla isim bulunmuyor. Başrolde Andre Holland’ın bulunduğu dizide, Holland’a Joanna Kulig, Tahar Rahim, Amandla Stenberg, Leïla Bekhti gibi isimler eşlik ediyor.

svg%3E

Dizinin Konusu

Eskiden ünlü bir caz piyanisti olan Elliot Udo’nun (Andre Holland) hayatı artık bambaşkadır. Genç adam bir yandan The Eddy adında bir barın ortaklığını yaparken bir yandan da barda sahneye çıkan sevgilisi Maja’nın (Joanna Kulig) grubunu yönetir. Hayatında meydana gelen sorunlar onu daha zor bir yaşama sürükler.

Elliot’un sorunlu kızı Julie (Amandla Stenberg), artık babası ile yaşamaya karar verir ve Elliot’un yanına taşınır. Ortağı Farid (Tahar Rahim) ise şüpheli işler karıştırmaktadır ve karısı Amira (Leïla Bekhti) bazı sırları ortaya çıkmasını sağlar. Hayatındaki sorunları çözmeye çalışan Elliot, barı kurtarmak ve sevdiklerini korumak için harekete geçmek zorundadır.

Dram, müzikal türleri altında yayımlanan diziyi yaşadığımız karantina günlerinde vakit geçirmek için izleyebilirsiniz. Henüz fragmanını izlemediyseniz hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.