karayip korsanları seyrederiz 3

Jack Sparrow’suz Karayip Korsanları filmi geliyor

Jack Sparrow’suz bir Karayip Korsanları filmi geliyor!

Karayip Korsanları, Jack Sparrow olmadan geri dönmeye hazırlanıyor. Sıfırlanacak Pirates of the Caribbean serisinin başrolünde ise bir kadın olacak.

Pirates of the Caribbean sıfırlanan film serisiyle geri dönmeye hazırlanıyor. Üstelik bu sefer Pirates of the Caribbean filmlerinin başrolünde Johnny Depp’in oynadığı Kaptan Jack Sparrow değil, bir kadın korsan olacak.

karayip korsanları

Aslında Karayip Korsanları serisinde bir kadın başrol olacağı söylentileri yeni değil. 2018 yılının sonlarına doğru Disney’in seriyi bir kadın korsan başrol ile çekmek istediği, film evrenini tamamen sıfırlanacağı ve sil baştan yeni bir film oluşturulacağı söylentileri çıkmıştı. Bu haber, serinin hayranları tarafından pek de hoş karşılanmamış ve sosyal medyada eleştiriler almıştı. O günden bu yana konuyla ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Fakat son olarak 2019 yılının başlarında Deadpool’un yazarları Rheet Reese ve Paul Wernick’in serideki senaristlik görevlerinden ayrıldıkları ve yerine Chernobyl dizisinin yaratıcısı olan Craig Mazin ile anlaşıldığı haberi gelmişti.

Disney’in iç işlerini takip eden ve bilgi sahibi olan Daniel Richtman’ın kaynaklarına göre kadın başrol olayı kesinleşmiş durumda. Üstelik Disney stüdyoları şu sıralar başrol arayışlarına başlamış bile.

karayip korsanları

Daha önceleri Emma Watson’ın bu rol için düşünüldüğü konuşuluyordu ve sonrasında Guardians of the Galaxy, Avengers ve Jumanji film serilerinden tanıdığımız ve Disneyland’ın Karayip Korsanları gösterisinde bir süredir boy gösteren başarılı oyuncu Karen Gillan’ın başrolde olacağı söylentileri yayıldı. Karakter ve hikaye detayları hakkında henüz bir şey söylemenin çok erken olacağı gibi oyunculardan hangisinin favori olduğu veya başka büyük rakipler olup olmadığı da şimdilik bilinmiyor.

Serinin beklenen yapımıyla ilgili herhangi bir vizyon tarihi açıklanmadı. Koronavirüs salgını nedeniyle bu yeni maceranın bir süre daha gecikeceği tahmin ediliyor. The Pirates of the Caribbeans, gişe hasılatı anlamında da tüm zamanların en başarılı film serilerinden biri. Şimdiye kadar yayımlanan 5 film toplamda dünya çapında 4.5 milyar doların üzerinde bir gişe hasılatı elde etti.

Serinin son olarak 2017 yılında vizyona giren filmi olan Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.