AF0A868E 4B07 4AB7 9A37 CF1E05B000B0

Netflix orijinal yapımı Space Force’dan ilk fragman geldi!

The Office dizisinde Micheal Scott karakterine can veren Steve Carell’ın ve yaratıcılarından olan Greg Daniels’ın da kadrosunda bulunduğu Space Force’dan ilk fragman geldi!

İlk sezon 29 Mayıs’ta Netflix’te !

2005-2013 yılları arasında yayımlanan The Office özellikle sevilen karakterleriyle çok ses getirmişti. Yayın haklarının Netflix’e satılmasıyla popülerliği günümüzde de devam etmekte. The Office’in sevilen isimlerinin de içinde bulunduğu Space Force’un ilk sezonu 29 Mayıs’ta Netflix üzerinden yayımlanacak.

space force

Peki Space Force’un konusu ne?

Dizi, ABD’nin 2018 yılında kurduğu yeni bir birimde görevli insanların başından geçenleri anlatacak. Space Force adı verilen birimin görevi, uzaya ilişkin çeşitli görevler yürütmek ve uyduları korumaktır. Yeni iş yerlerinde ne yapmaları gerektiğini öğrenmeye çalışan görevliler, kendilerini birbirinden eğlenceli maceralar içerisinde bulacak.

Kadrosunda kimler var?

Dizide Steve Carell’a; John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow ve Don Lake gibi isimler eşlik ediyor.

Konusunu ve türünü ele alırsak oldukça farklı bir dizi bizi bekliyor diyebiliriz. Uzay maceralarının anlatıldığı bir komedi dizisi oldukça eğlenceli olabilir. Henüz dizinin ilk sezon fragmanını izlemediyseniz hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.