rick and morty 1

Rick and Morty 4. sezon yeni bölümleri geldi!

Rick and Morty 4. sezon’un yeni bölümleri geldi!

Rick and Morty’nin 4. sezonunun yeni bölümleri Adult Swim kanalında yerini almaya başlıyor.

Rick and Morty’nin 4. sezonunun ilk 5 bölümü 10 kasım 2019’da ile izleyiciyle buluşmuş ve ardından uzun bir araya girmişti. Sonrasında 4. sezon yeni bölümlerinin ne zaman yayımlanacağı sorusu 1 Nisan 2020’de yayımlanan fragman ile yanıtlanmıştı. Nihayet zamanı geldi ve Adult Swim’in sevilen çizgi dizisi kaldığı yerden devam ediyor.

svg%3E

Rick and Morty konusu:

Çılgın bilim insanı Rick Sanchez ve torunu Morty’nin boyutlar, zamanlar ve evrenler arası maceralarını konu alan dizi, ilk yayımlanmaya başladığı 2013 yılından itibaren kısa zamanda kendisine geniş bir izleyici kitlesi bulmuştu.

1 Nisan Şaka Gününde 3. sezonun belirsizliği sürerken bir duyuru yapılmış ve dizinin hayranlarına müjde verilmişti. Hem o zaman, hem de şuan duyurunun bir şaka olduğunu düşünenler bir hayli fazlaydı.

Dan Harmon ve Justin Roiland tarafından Adult Swim için yaratılan dizi, 10 bölümden oluşan 3. sezonunu Ekim 2017’de yayınlamış ve uzun bir araya girmişti. Yapımın devam edip etmeyeceğine dair söylentiler tavan yapmışken, ekibin 4. sezon ile geri döneceğini öğrenmiştik. Üstelik bu sezon ile birlikte en az 70 bölümlük bir içeriğin bizi bekleyeceğini söyleyerek dizinin devamının geleceğini doğrulamışlardı. Nihayetinde Rick and Morty 4. sezon bölümleri 10 Kasım 2019’da yayınlanmaya başladı. Dizinin sevenleri tam doya doya hasret giderirken de dizi, 4. sezon 5. bölüm ile bir sezon arası verdi. Bu Rick ve Morty için pek alışıldık bir durum değildi. Üstelik ara neredeyse 6 ayı bulmuştu.

Sonuç olarak tüm bunların ardından Rick & Morty 4. sezon 6. bölüm bugün itibarıyla yayıma girdi ve Rick and Morty’nin resmi Twitter hesabı, dizinin geri dönüşünü 37 saniyelik kısa bir klip ile birlikte ilan etti:

Buna göre dizinin yeni bölüm tarihi her ne kadar yurt dışında 3 Mayıs akşamı olarak görülse de saat farkı ile baktığımızda, dizi Türkiye saati ile 4 Mayıs 6.30’da yayına girdi.

Rick and Morty 4. sezonda karşımıza çıkacak bölümlerinin isimleri ise şu şekilde:

4. Sezon 6. Bölüm – Never Ricking Morty
4. Sezon 7. Bölüm – Promortyus
4. Sezon 8. Bölüm – Star Mort Rickturn of the Jerri
4. Sezon 9. Bölüm – Childrick of Mort
4. Sezon 10. Bölüm – The Vat of Acid Episode

4. sezon 10. bölüm 31 Mayıs 2020 tarihinde yayımlanacak ve kısa bir süre sonra yeni bölümlerin Netflix’teki yerini alması bekleniyor.

5. sezonunun ne zaman geleceği hakkında ise henüz bir bilgi verilmedi.

Fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.