hunger games scaled

Açlık Oyunları’nın yeni filmi geliyor

Sevilen seriye yeni bir film geleceği duyuruldu

Açlık Oyunları’nın yeni kitaptan uyarlanacak bir filminin geleceği resmen duyuruldu.

svg%3E

Dünyanın en ünlü ve sevilen film ve kitap serilerinden biri olan Açlık Oyunları, yeni bir filmle geliyor.

Sevilen serinin film yapımcısı Lionsgate tarafından yapılan açıklamaya göre serinin önümüzdeki ay çıkacak yeni kitabından uyarlanacak filmi, geçmiş dönemlerini anlatacak. Aslında 2015’te yayımlanan son filmiyle hikayeyi sonlandıran film, her ne kadar ana hikayeyi sonlandırmış olsa da hayranlar için yeterli değildi. İlk olarak 2008’de çıkan kitap serisini okuyan hayranlar, dünyanın bu hale nasıl geldiğini merak ediyorlardı. Geçtiğimiz günlerde Açlık Oyunları filminin yapımcısı Lionsgate, The Hunger Games öncesini anlatan bir film için hazırlıklara resmen başlandığını duyurdu.

Yakın gelecekte 12 eyaletten oluşan Panem adlı bir ülkenin her yıl, bir genç kızın ve bir genç erkeğin içlerinden sadece bir kişinin sağ kalacağı amansız bir mücadeleye sokulmasını konu alınan filmin büyük ilgi görmesi sonucu üç kitaptan oluşan seriye dördüncü film de çekilmişti.

Serinin yazarı Suzanne Collins’in 19 Mayıs 2020’de The Ballad of Songbirds And Snakes (Ötücü Kuşların ve Yılanların Türküsü) adıyla yayımlanacak kitabından uyarlanacak yapımın senaryosuyla ilgili henüz pek bir bilgi yok fakat The Hunger Games üçlemesinden 64 yıl önce geçtiği ve başkan olarak tanıdığımız Coriolanus Snow’un gençliğine odaklanılacağı ve ilk Açlık Oyunları’nın detaylarını göstereceği biliniyor.

Yeni filmin oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi hakkında ise henüz bir bilgi yok.

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.