Friends

Friends ekibinden, özel bölüm çekimlerine katılma şansı

Friends ekibi bağış karşılığı özel bölüm çekimine katılma şansı tanıyor.

Friends

Yayımlandığı dönem izlenme rekorları kıran, günümüzde de fenomen olmaya devam eden Friends dizisi ekibinden bağış yapmaya davet.

Yıllar sonra çekilecek özel bölüm ile hayranlarını sevindiren Friends ekibinden bir güzel haber daha var. Salgınla mücadeleye destek amacıyla başlatılan yardım kampanyasına bağış yapma karşılığında, geçtiğimiz aylarda yapılacağı duyurulan özel bölümüne katılma şansı tanıdı.

ABD’de Coronavirüs için yürütülen All In Challenge fonu, insanların bu zor dönemde yiyeceklere daha kolay ulaşabilmesi ile ilgilenen bir kuruluşa yardım amaçlı yapılıyor. Bu yardım kampanyasına en çok bağış yapan kişi 5 arkadaşıyla beraber HBO Max kanalında yayımlanacak özel Friends bölümü çekimlerinde yer alma fırsatı bulacak.

Friends oyuncuları bu daveti Instagram hesaplarından takipçilerine duyurdu.

Jennifer Aniston Instagram paylaşımında “Bu süre zarfında insanların beslenmesine ve sağlıklı kalmasına yardımcı olmak için All In Challenge’a katılmaktan heyecan duyuyoruz. Sizi ve beş arkadaşınızı, Stage 24’te altımız ile birlikte olmaya davet ediyoruz. Özel bölümün çekiminde seyirciler arasında özel misafirimiz olun, diziyle ilgili anılarımızı konuşalım ve eğlenelim ve Warner Bros. Stüdyosu’nda tüm Friends VIP deneyimini edinin.” dedi ve daha sonra takipçilerinden stüdyo davetlisi olma şansını yakalayabilmeleri için allinchallenge.com adresine 10 ya da 25 dolar, ne kadar bağışta bulunabiliyorlarsa bağışlamalarını istedi.

Geçtiğimiz günlerde Robert De Niro ve Leonardo DiCaprio da, bu yardım kampanyasına bağışta bulunanlara ‘Killers of the Flower Moon’ isimli filmde figüranlık yapma ve kendileriyle tanışma fırsatı sunmuştu.

Ünlü isimlerin All In Challenge fonu kapsamında başlattığı bu yardım kampanyaları; engellilerin, yaşlıların, işini kaybeden bireylerin ve evden çıkamayacak durumdaki insanların sağlıklı gıdaya kolay erişimini sağlıyor. Bu kampanyalardan elde edilen gelirler ise açlık sorunuyla ilgilenen çeşitli yardım kuruluşlarına gönderiliyor.

Yönetici

Seyrederiz, Türkiye’nin dizi ve film platformudur. Sitemiz üzerinden dizi ve filmlere dair haberler, incelemeler, öneriler, eleştiriler gibi çeşitli içeriklere ulaşabilirsiniz.